Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Webshop

1.1.
De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.


1.2.
Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens.


1.3.
Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.


1.4.
Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies.


1.5.
Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, geven wij u graag meer informatie.


Artikel 2 - Retour- en teruggavebeleid


2.1.
U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product binnen deze termijn aan ons retourneren naar het adres dat in de track and trace code staat. U betaalt de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Vervolgens zal Ringdoosjes.nl na ontvangst van het geretourneerde artikel binnen 14 dagen uw geld terug storten.


Artikel 3 - De overeenkomst


3.1.
De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de webwinkel heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.


3.2.
De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.


3.3.
U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Heeft u na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht u na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan zullen wij de vordering uit handen geven aan een incassobureau.


3.4.
Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per e-mail van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht.


3.5.
Producten worden dezelfde dag nog verstuurd, waardoor er een verwachte levertijd van één tot drie werkdagen is. Echter zijn wij aan u verplicht het product of artikel binnen 30 dagen aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan schriftelijk op de hoogte brengen. Na het verstrijken van deze 30 dagen krijgt u van ons het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug.


Artikel 4 - De prijs


4.1.
Er wordt geen btw in rekening gebracht, omdat ringdoosjes.nl gebruik maakt van de kleineondernemersregeling van de Belastingdienst.


4.2.
De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop.


4.3.
Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.


Artikel 5 - Klachten


5.1.
Klachten over de levering dienen binnen 14 dagen via het contactformulier of per e-mail aan info@ringdoosjes.nl gestuurd te worden.


5.2.
Klachten over het product zelf, dienen schriftelijk aan ons gemeld te worden. Deze kunnen niet door ons persoonlijk beantwoord worden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen eventueel voor u contact opnemen met de fabrikant of groothandel.


5.3.
Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk.